Hamarosan indul a 92. Ünnepi Könyvhét

Hamarosan indul a 92. Ünnepi Könyvhét

A 92. Ünnepi Könyvhét 2021. szeptember 2-5. között kerül megrendezésre a Vörösmarty tér és a Duna-korzó területén. Ez az esemény a kortárs magyar irodalom legnagyobb szabadtéri ünnepe immár több, mint 90 éve. 

Az Ünnepi Könyvhét Supka Géza álma az irodalom, a könyvkiadás, az író és az olvasó találkozásáról. Ez már nem csupán álom, hanem már egy igazi hagyományokkal rendelkező közös ünnep. A program négy napon keresztül várja a látogatókat több száz kiállítót megmozgató könyvbemutatókkal, beszélgetésekkel, dedikálásokkal, zenés programokkal és még számos meglepetéssel, izgalmas találkozással.

Már elérhető az Idei Könyvheti Jegyzék, melyre a hagyományoknak megfelelően, magyar nyelven, magyar szerzőtől származó első kiadású művek, illetve klasszikus magyar nyelvű, magyar szerzőjű művek átdolgozott kiadásai, új adaptációi kerültek fel. Az Ünnepi Könyvhét weboldalán elérhető Könyvheti Jegyzék a kiadók legfrissebb, 2021. augusztusi és szeptemberi kiadványainak címeit tartalmazza. A lista megtekinthető ITT.

 

Forrás: www.unnepikonyvhet.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.
%d bloggers like this: